Dostava in plačila

Dostava

Spletna trgovina stop-popust.com ponuja dostavo na dom ali prevzem paketa v fizični trgovini. Način dostave si lahko izberete v procesu nakupa. 

Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali v naročilu. Priporočamo, da ob naročilu navedete telefonsko številko, na katero ste vedno dosegljivi, kajti boste prejeli SMS oz. klic za dostavo paketa. 

Za dostavo paketa ponavadi poskrbi dostavna služba DPD, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.
Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle poslali na vaš naslov.

 

Plačila

Plačilo z gotovino

Ob prevzemu na prodajnem mestu.

Plačilo po povzetju

Ob dostavi paketa na dom oz. na prevzemnem mestu. 

Plačilo z bančnim nakazilom

Pri izbiri plačila po predračunu (s splošno položnico) boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom BN-01. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki, na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Po prejetem plačilu, bomo sprocesirali vaše naročilo. Vse potrebne podatke za plačilo po predračunu vam bomo ob potrditvi nakupa poslali na vaš e-naslov.

Plačilo s Paypal

Pri plačevanju s Paypal boste preusmerjeni na njihovo spletno stran za plačevanje, kjer sledite korakom nakupa ter zaključite plačilo. Provizija za plačilo s Paypal znaša 3,4% vrednosti nakupa + 0,35 EUR.

paypal.jpg

Plačilo s plačilno / kreditno kartico

na prodajnem mestu: Activa, MasterCard®, Visa, Visa Electron, American Express, BA Maestro, Diners club.
v spletni trgovini: Visa in MasterCard.

kartica.jpg