Akcija!

Bakrena keramična posoda s pokrovom, košaro za cvrtje in podstavkom

30.40

  • dvojni učinek Copperline: proti praskam in proti lepljenju.
  • Prihrani čas in energijo: izjemno hitro in enakomerno segrevanje zahvaljujoč bakreno keramični prevleki.
  • Vključuje košaro za cvrtje in podstavek
  • Kuhanje, cvrtje in pečenje brez maščob, varno v pečici in pomivalnem stroju
  • Primerno za vse vrste štedilnikov (električni, keramični, plinski, indukcijski)

Ni na zalogi

Opis

Copperline je popolna mešanica bakra in keramike! Kotna keramična posoda je izdelana iz visokokakovostne keramike in izredno prevodnega bakra, kar zagotavlja hitro in enakomerno segrevanje. Ta bakreno keramična prevleka ustvarja tako imenovani dvojni učinek Copperline: proti lepljenju in praskam!

Zahvaljujoč učinku proti praskam v posodi ni nobenih prask, odkrušenih premazov, nobenih strupenih delov prevleke v vaši hrani. Za razliko od drugih komercialno dostopnih prevlečenih posod Livington Copperline ne vsebuje škodljivih snovi.

Z učinkom proti lepljenju lahko dosežete popolne rezultate kuhanja – brez zgorevanja in nič ne ostane zaljubljeno.  Brez maščobe in olja lahko enostavno kuhate, cvrete in pečete. Poleg tega je Livington Copperline varen v pečici nad 230 stopinj in tudi v pomivalnem stroju – čiščenje je tako enostavno.

Vaša vogalna keramična posoda ima na dnu revolucionarne točke za prevodnost toplote – zaradi česar je posoda primerna za vse vrste štedilnikov, kot so električni, keramični, plinski in indukcijski.

Tehnične podrobnosti
Teža 3 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bakrena keramična posoda s pokrovom, košaro za cvrtje in podstavkom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.