Akcija!

Escape Dead Island (PS3)

7.50

1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Cliff Calo, sin bogatih medijev mogotec Tom Calo, vodil življenje nego brez zelo malo pozornosti družinskega podjetja. Vendar, ko je njegov oče odločil, da izroči podjetje v svoji mlajši sestri Heather, počuti skala žalil in izključena. Vedoč, da je njegov oče obupno želi vpogled v nepojasnjenih dogodkov na Banoi za svoje radiodifuzijskih kanalov, skala in njegovi prijatelji so odrinili na zemljišču zgodbo, da bo dokazal svojo vrednost.

Biti top diplomant in visoko kvalificiranih borilnih veščin, je Xian Mei prva ženska rekrut, da se pridružijo ljudsko osvobodilno vojsko kot del njihovega domačega kriminala eskadriljo. Bila je poslal pod krinko v Royal Palms Resort na otoku Banoi kot del skrivno misijo. Potem zombi izbruh se je zgodilo, in takoj, ko jo je opazila na sosednjem otoku Narapela …

Otok Narapela je del Banoi arhipelagu in se nahaja le nekaj kilometrov od Banoi. Narapela je tako kraj in nasprotnik, ki ljubosumno čuva svoje skrivnosti. Kot Cliff podvigih globlje v otoku, njegova pustolovščina se začne, da postane bolj in bolj izkrivljeno in nepredvidljiva. Tear skozi svet, ki reagira na vsako potezo in zbira vsak namig lahko: nekje sredi norosti leži resnico apokaliptični izbruha Dead otoka.

Informacije izdelka
Vrsta konzole PlayStation 3
PC igra Ne

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Escape Dead Island (PS3)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja