Akcija!

Hladilec zraka

80.00

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Hladilnik zraka z izhlapevanjem 60 W, 3 načini, 3 hitrosti, 7,5-urni časovnik, 5,2 l rezervoar za vodo, 3 v 1 prenosni hladilnik kot hladilni ventilator, vlažilec in čistilec, daljinski upravljalnik

   【Večfunkcijski】 Hladilnik zraka 3 v 1 se ne uporablja samo kot ventilator, ki spušča hladnejši zrak (podobno kot klimatska naprava), ampak tudi kot čistilec, vlažilec zraka. Dvoslojni filter lahko popolnoma blokira prah. Vsak dan lahko uživate v svežem in zdravem zraku.
   【Praktično】 3 hitrosti, 3 načini in časovnik (0-7,5h). Opremljen z razpoložljivim 5-6 m daljinskim upravljalnikom in LED nadzorno ploščo, enostavno za uporabo. Ima 2 vdolbina ročaja na obeh straneh in 4 kolesa na dnu, kar omogoča enostavno prenašanje.
   【Varčno in ekološko】 60W klimatska naprava brez zunanje enote hitro ohladi zrak brez porabe veliko električne energije. Za spodbujanje hladilnega učinka sta potrebni le 2 posodi za led. Naprava ne proizvaja izpuha in za vedno utihne.
   【Zmogljiva zmogljivost】 Hladilnik zraka absorbira toploto v zraku z izhlapevanjem ledene vode v rezervoarju in tako hitro sprosti nizkotemperaturni zrak za doseganje hlajenja v domu. Primerno za spalnico, dnevno sobo in dnevno sobo približno 20 kvadratnih metrov.
   【Enostavna montaža】 Ventilator za izhlapevanje deluje razmeroma tiho. Brez odtočne cevi, brez zunanje enote, brez druge zapletene prednamestitve.
 

Dodatne informacije

Teža 10 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hladilec zraka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja