Akcija!

Skylanders Superchargers: Starter Pack for iPad; iPhone & iPod touch

Original price was: €35.00.Current price is: €17.50.

1 na zalogi

Opis

V Skylanders SuperChargers, Kaosovo prizadevanje, da bi vladal nad Skylandsom, razkrije njegovo najbolj zlovešče orožje doslej – ogromno »Doomstation Ultimate Doomstruction«, ki lahko poje samo nebo. Na srečo je mojster Eon videl opozorilne znake in zbral posebno ekipo Skylandcev, da bi pilotirali neustavljivo floto vozil z močjo, da uniči vladavino uničenja! Ker se Skylands sooča s svojo največjo grožnjo, morajo Skylanderi pilotirati svoja vozila s kompresorjem nad kopnim, pod morjem in po nebu, da ustavijo Kaos!
Igralci lahko prvič popeljejo svoja vozila Skylanders naravnost iz resničnega sveta v videoigro prek Portala moči, da raziščejo zemljo, morje in nebo Skylands. Vozila so razporejena po elementih in tipu terena, kar daje igralcem edinstvene sposobnosti in raznolike izkušnje v različnih nastavitvah skozi igro. Ne samo, da se vozila lahko igrajo v igri, ampak bodo mnoga imela premične dele, zaradi katerih bodo igrače zabavne in igralne izven igre.
Bolj raznoliko igranje – igra ponuja dinamično izkušnjo igranja, ki temelji na zgodbi, napolnjeno z pustolovščino na podlagi vozil in peš – skupaj z bojem, ugankami, mini igrami, dejavnostmi in platformo – vse postavljeno v različna prepričljiva okolja. Na voljo bo 20 novih igrač z vozili, s katerimi se bodo oboževalci lahko igrali z različnimi dizajni in vrstami – dirkalni avtomobili, motorna kolesa, čolni, tanki, helikopterji, reaktivna letala, podmornice in drugo.
Land: Stunt, drsenje in drift med vožnjo in doživljanjem visokooktanskega boja. Morje: Raziščite podvodna morja, dirkajte po šumečih brzicah in se vozite po deskanju in valovih. Sky: Sodelujte v zračnih pasjih bojih in uživajte v svobodi letenja s 360-stopinjskim nadzorom

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Skylanders Superchargers: Starter Pack for iPad; iPhone & iPod touch”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja