Akcija!

Brezžični elektronski alarmni sistem z daljinskim upravljanjem

Original price was: €35.00.Current price is: €25.00.

10 na zalogi

Kategorija:

Opis

Elektronski čuvaj s 4 različnimi alarmi je opremljen z radarskim senzorjem in ga lahko namestite na vaš prag. Alarmni sistem zazna premike skozi stene, vrata in steklo v območju zaznavanja.

Različni alarmi
Kompaktni alarmni sistem je mogoče upravljati z gumbi na napravi ali s priročnim daljinskim upravljalnikom. Ima štiri različne alarme. Izbirate lahko med lajanjem psov, alarmom, zvoncem in načinom SOS. Upravljanje naprave je zelo preprosto.

Ta alarm nudi najverjetneje najučinkovitejše odvračanje vlomilcev s simulacijo lajajočega psa čuvaja. Elektronski pes čuvaj odžene potencialne vsiljivce – preden naredijo škodo in s tem varuje vaš dom. Radarski senzor v napravi zaznava premike v zunanjem območju ( pred hišnimi vrati ) in v hiši / stanovanju sproži agresiven pasji lajež. Poleg tega lahko za alarm nastavite tudi gong ali zvok sirene. Glasnost in občutljivost senzorja lahko nastavite na napravi. Zvok sirene lahko kadarkoli sprožite  tudi tako, da pritisnete tipko za primer v sili na daljinskem upravljalniku.

Dodatne informacije

Teža 1.5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Brezžični elektronski alarmni sistem z daljinskim upravljanjem”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja