Akcija!

MicroMachines World Series (PC)

Original price was: €10.00.Current price is: €5.00.

7 na zalogi

Kategorija:

Opis

Legenda se je vrnila! Micro Machines World Series združuje vznemirljivo norost dirkalnih mikro vozil z epskimi strategijami ekipnih bitki, postavljenimi v izjemna interaktivna ozadja vsakdanjega doma! Zgrabite svoj NERF blaster, poskusite se izogniti zastoju in sprostite miniaturno zlorabo za več igralcev na svet!

LEGENDARNE LOKACIJE: Micro Machines World Series vključuje med drugim ikonično kuhinjo in steze za biljard ter popolnoma nove lokacije in arene, kot sta vrt in delavnica, vključuje 10 dirkalnih stez in 15 bojnih aren!

HLADNI INTERAKTIVNI KOMPLETI ZA IGRAJO: Teleporterji, katapulti, velikanski ventilatorji itd. dodajo še več zabave in zagotovijo, da nobena dirka ni enaka!

PRILAGODLJIVA ZASTOPKA VOZILA: Paleta neverjetnih miniaturnih vozil, vsako s svojim edinstvenim nalaganjem orožja in sposobnosti ter množico možnosti prilagajanja!

URADNE LICENCE HASBRO: Vključujejo NERF, GI JOE, HUNGRY HUNGRY HIPPOS in OUIJA

CLASSIC MINIATURNE DIRKE: Micro Machines dirkajo za puriste, vključno z načinom izločanja! Ogromno raznoliko orožje, interaktivne skladbe, edinstvene preobleke in nagrobne žige, ki jih lahko zaslužite!

POPOLNOMA NOVI NAČINI BITKE: Do 12 igralcev v ogromnih arenah, več načinov, ki dokazujejo, da je ena sama odstranitev prav tako zadovoljiva kot zmaga v dirki!

TEAM-PLAY: sinergije, ki spreminjajo igro, ko se združite in prevzamete ostalo!

VEČ IGRALCEV SPLETNE IN OFFLINE: Vsebuje lestvice najboljših, redne izzive/tekmovanja, sezone, sezname predvajanja, več divizij itd.!

Vrsta konzole
Vrsta konzole PC

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MicroMachines World Series (PC)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja